GODMORGON LÖRDAG

Godmorgon, har precis ätit frukost och ska byta om & fixa i ordning mig. Vi får se vad som händer idag. Ska städa lite i rummet och kanske ut och åka lite hoj.

BIBBLAN

myser i skolan som vanligt! hyfsat bra dag ändå, slutar halv två. Efter skolan drar jag & nora till mig som vanligt, sen blir det gitarr när nora sitter bredvid och garvar :') Engelska nu, vi hörs!


GODNATT VÄNNER


Tv Time

Har för ungefär en timma sen käkat upp middagen och nu sitter bänkad framför tvn och glor på något som är totalt ointressant vet inte vad det är heller. hehe fullt i vardagsrummet! farsan kollar tv & sitter i telefon, lillebror pluggar samtidigt som han spelar spel på mobilen och kollar på tv, jag sitter här och myser i soffan, kollar på tv & chattar ♥
Slänger in en snabb bild på mig & lillebror (Som dessvärre inte ville vara med)

Sliten tjej

Stort förlåt för ingen uppdatering igår. Var allmänt sliten sen var jag även med Rebecca och Ali. Först drog vi hem till ali, hjälpte han med en uppsats osv.. haha gick ju sisådär, efter det drog jag och rebecca hem till henne. Helt seriöst tror jag att vi aldrig varit så hungriga i hela vårat liv. Vi kom hem till henne runt sju, käkade macka och glass under tiden vi väntade på våran mat som hennes mor och syster var och köpte. Sen vid nio tiden kom de ÄNTLIGEN tilbaka! Sen drog jag typ hem till mig, duscha och somnade.. haha mysig dag. Idag var det i stortsett bara tre lektioner och där emellan var det lunch konsert i kyrkan. Helt ok.

-

om jag fick välja mellan att älska dig och andas, så skulle jag använda mitt sista andetag för att säga att jag älskar .
2 år sedan jag rörde vid dig för sista gången..
och nej jag har inte kommit över honom
och kommer aldrig någonsin göra det.
Om jag fick välja mellan att älska dig och andas,
så skulle jag använda mitt sista andetag till att säga att jag älskar dig

TOTALT ONÖDIGT

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Ja
Har du någon kille just nu? - Ja
Har du dumpat någon? - Yes
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Nope
Vem kramade du senast? - ingen aning..
Är det okej att din kille hånglar med en
annan tjej? - absolut inte


SKOLA

Är du duktig i skolan? - försöker men nja
Har du bra betyg? - varken bra eller dåliga
Har du fått göra om ett prov någongång? - Ja
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - Jajamensan
Sköter du dej i skolan? - när jag vill så
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - all the time
Har du mobilen på lektionstid? - Självklart
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? - Ja


FAMILJ
Hur många är ni i din familj? - 4
Du bor tillsammans med dina föräldrar? - Ja
Trivs hemma? - nja
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? - Ja
Har skrikit och slagit din mamma? - inte slagit
Har fått en rejäl utskällning på sistone? - Japp
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - Ja haha
Vem betyder mest för dej i din familj? - Alla
Du älskar din familj oavsett vad som händer? -  Ja


VÄNNER

Du har vänner? - har jag väl
Du brukar vara med? - olika
Vem/vilka var du med sist? - gustav
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? - Nä du vet..
Är det okej att ha kill-kompisar? -  JA!?
Har du pussat nån av dina kompisar? - Ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - Nej
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - Ja..

FJORTIS
Du sminkar dej varje dag? - Ja
Putar med läpparna på kort? - Kan hända
Tar kort på dina bröst? - aaa duvet
Använder foundation på läpparna? - Nej
Super dej packad varje helg? - haha nej
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Nej
Ditt hår e knallblont? - hehe nej


KRIMINELLT

Är det okej att vara kriminell? - nej
Vill du bli kriminell? -  absolut
Varför gör du sånt här? - för att jag inte har något bättre för mig.. 
Vad är inte okej med att vara kriminell? - allt
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - haha jo men självklart
Har du suttit i fängelset? - Nej
Vill du hamna i fängelset? - JAA!!!


DÅLIGA TIDER
Vart på dåligt humör den senaste tiden? - Ja
När grät du senast? - Imorse
Du har gråtit över en kille? - Ja
Vem bråkade du senast med? - min familj
Har du velat ta ditt liv ? -


LEDIG

Så otroligt skönt att vara ledig idag, kan inte beskriva min lycka! Just nu sitter lilleman & farsan min hos frisören medsans sitter hemma med musik på högsta volym, inte helt fel! När dom kommer tillbaka ska vi nog in till stan och kolla lite, ska försöka byta min byxor eftersom det inte gick igår.. Sen ska vi även provköra någon fiat som går på reklam, tydligen ska den kunna självparkera eller vad man nu säger. Och nej, vi ska inte köpa ny bil. Bara kul att testa!
hehe, slänger in en grymt skön låt innan jag drar ;) 

INGEN RUBRIK

Som sagt stinsen idag med Gustav, köpte en foundation och skulle egentligen byta mina gråa byxor till svarta men självklart har dom ju bara storleken xxs & xs kvar.. helt seriöst, vem fan har xs eller xxs som storlek i byxor?! Jaja får väl bege mig till Kista eller Centrum imorgon istället, eller kanske in till stan? Sitter just nu ihop krypen i soffan med en riktigt stor filt, fryser riktigt mycket faktiskt! Kan nog bero på att jag börjar bli sjuk, haha. Ska lyfta luren och slå en signal till killen min som jag inte snackat med på hela helgen.

SÖNDAG

Söndag som sagt, känner inte så för mig då jag hade skola igår och är ledig imorgon så det är en av de bättre söndagarna på väldigt länge, nyfixad tjej ska snart bege sig ner till bussen för att träffa gustav för ännu ett maffia möte, den här gången på stinsen. Haha, när vi ändå är där jag ska passa på att köpa en foundation! Mer update snare!

Skype & fetaste godispåsen!


Maffiamöte

Maffia möte i Viby tillsammans med Gustav Rubbestad.. återkommer!

Next up: Middag

Håller på att fixa ordning mig inför ikväll, la familia ska bort på middag. Mys, blir sushi! Seriöst älskar sushi ♥ Känner mig lite sisådär, mår inte direkt toppen.. lite små förkylning och knappt någon röst, sitter och deppar lite för att jag inte får gå på djurgårn - luleå ikväll, men men vi får hoppas klacken klarar sig utan mig ;)
Dax att dra, vi hörs ♥

All i want for christmas is you..


Eller? ;) haha nej tyvärr, önskar mig en del saker.. Gjorde ett litet snabbt collage med vad jag önska mig, kommer säkert på mer med tiden. Jag är sådan som inte sitter och tänker ut vad jag önskar mig utan jag kommer på det medans tiden går! Trots att jag inte gillar julen längtar jag dit nu, fråga mig inte varför..

Alla har väl fallit nångång i trans fått känna den där vibben av sann romans


ÖPPET HUS & NYTT I GARDEROBEN

Öppet hus i skolan idag, helt okej måste jag säga trots att det var lördag. Har iallafall ledigt på måndag ;) Efter skolan hämtade mamma upp mig så vi åkte och kollade på lite kläder, fick med mig två blusar hem faktiskt! Ikväll ska vi bort och mysa, kommer faktiskt blir riktigt skönt! Sushi ♥

Tankar film, myyys

Ligger just nu ner krypen i sängen och ska tanka film, tror det blir a walk to remember och insidious.. så får vi se vad som händer sen. Vart ingen stan för mig eftersom männen aldrig hörde av sig, typiskt... Hur som helst, öppet hus i skolan imorgon, toppen! Men ska jag vara helt ärlig är det rätt okej, vi går i skolan 9-12 för att få ledigt hela måndagen, så jag klagar inte! Kommer bara vara lite så trött imorgon men det ordnar sig precis som alla andra gånger. Chattar också med Limpan, trevligt trevligt. Där har vi en kille som verkligen alltid är glad! TUMMEN UPP!



HÖRS IMORGON !

KAOS I STOCKHOLMSSTAD!

Sitter nu & väntar på att Viktor & Benja ska ringa. Vi ska nämligen in till stan & busa, här ska det skapas kaos i Stockholmsstad!


HEHE

Ja jag vet, suger på att blogga. Vet egentligen inte varflr jag har blogg eftersom jag inte har tid med den.. hur som helst, ska väl ge mig på ett nytt försök men förvänta er ingen storbloggare utan ibörjan kanske det bara blir några inlägg om dagen.. ni vänjer er!
Om en timma drar jag till dansstudion & diggar loss.. Ska bli så otroligt skönt att släppa loss lite, vart ingen dans för mig förra veckan då jag spenderade dagen på akuten istället. myyys!  See ya..

RSS 2.0