SKRIVER UT

Flera små saker blir till en stor sak. Du och allt annat är misslyckat. Men mest av allt just du. Och ibland spelar det ingen roll vad du säger, för ingen förstår. Eller så säger du fel saker, och det är kört. Ibland blir det för mycket skratt och för mycket tårar på ett par dagar, tills du står där igen, så jävla sårbar. Lika jävla sårbar som den gången du lovade dig själv att inte hamna där igen.
Och ibland är det ingen som bryr sig, ingen som orkar lyssna, ingen som finns där för att hjälpa en upp ur gropen. Det är då du måste hjälpa dig själv, men du undrar hur fan det ska gå till, när du ändå hamnar där igen. Så småning om.
Och nästa dag börjar ett nytt kapitel, du mår så sjukt bra. Men du vet aldrig, aldrig, när du kan ramla ner igen. Och du vet aldrig vem du kan räkna med.
Flera små saker blir till en stor sak. Du och allt annat är misslyckat. Men mest av allt just du. Och ibland spelar det ingen roll vad du säger, för ingen förstår. Eller så säger du fel saker, och det är kört. Ibland blir det för mycket skratt och för mycket tårar på ett par dagar tills du står där igen, så jävla sårbar. Lika jävla sårbar som den gången du lovade dig själv att inte hamna där igen. Och ibland är det ingen som bryr sig. ingen som orkar lyssna och ingen som finns där för att hjälpa en upp ur gropen. Det är då du måste hjälpa dig själv. Men du undrar hur fan det ska gå till, när du ändå hamnar där igen. Så småning om. Och nästa dag börjar ett nytt kapitel, du mår så sjukt bra. Men du vet aldrig, aldrig, när du kan ramla ner igen. Och du vet aldrig vem du kan räkna med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0